banner3

BUİKAD 14. İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri sahiplerini buldu

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) tarafından bu yıl 14.sü gerçekleştirilen ‘İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri’ sahiplerini buldu. Yılın en başarılı iş kadını Serpil Veral seçilirken, Bursa’da Yılın En Başarılı İş Kadını Ödülü ise Nurcan Özdemir’e verildi.

GÜNDEM 24.05.2023, 18:20
BUİKAD 14. İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri sahiplerini buldu

BUİKAD’ın 14 yıldır geleneksel olarak düzenlediği İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri dağıtıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Merinos Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayışa protokol, , sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileri büyük bir ilgi gösterdi.

Programın açılış töreninde konuşan BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Oya Eroğlu, 16 yıldır yaşamın her kesiminde kadının varoluşunu sağlamak ve güçlendirmek amacıyla yol gösterici olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Dernek olarak hayata geçirdikleri tüm projelerin sürdürülebilir olması için özel bir çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan Oya Eroğlu; BUiKAD olarak gerçekleştirdikleri projeler hakkında kısaca bilgi verdi.

“İLHAM VEREN KADINLARI VE ONLARA DEĞER VEREN KURUMLARI ÖDÜLLENDİRİYORUZ”

Dernek olarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla 14 yıldır aralıksız olarak İş Yaşamında Başarılı Kadın Ödülleri etkinliğini gerçekleştirdiklerini kaydeden Eroğlu; “2016 yılında ulusala açılan ödül töreninde; teknoloji, bilim, sağlık, sanayi, ekonomi, sanat ve spor gibi iş yaşamının her alanında hizmet ve eserleriyle önemli katkılarda bulunmuş ve ilham veren kadınlar, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için çalışan, kadına değer veren kurum ve şirketler ödüllendirilmektedir. BUİKAD’ın amacı; ödül alan kişi ve kuruluşların başarılarının vurgulanması ve motive edilmesinin yanı sıra, bu alanda farkındalık yaratarak örnek olmalarını sağlamaktır. Ödül verilecek kişi ve kuruluşlar yarattığı toplumsal, ekonomik ve sosyal fayda açısından titizlikle araştırılmakta, ilham veren ve başarıları ile örnek olan kişi ve kurumlar belirlenmektedir. Toplam 7 kategoride verilen ödüller için ödül sahiplerini de bu anlamda yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

YILIN EN BAŞARILILARI ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Yapılan değerlendirmeler sonucunda ulusal kategoride Yılın Başarılı İş Kadını Serpil Veral seçildi. Yılın Fark Yaratan Kadını Ödülü Göknur ATALAY’ın oldu. Yerel kategoride Yılın Başarılı Kadın Yöneticisi Emel EKER seçilirken, Yılın Kadını Destekleyen Şirketi Ödülü ise UEDAŞ Elektirik Dağıtım AŞ’ye verildi.

Bursa’da Yılın Başarılı Kadın Girişimcisi Ödülü ise Rengin Eren’in oldu. Bursa’nın Başarılı İş Kadını Ödülü Nurcan Özdemir’e verildi. BUİKAD Özel Ödülü’ne ise Nilüfer Belediyesi layık görüldü.

Geceye sponsor olan AKKA KALIP ENJEKSİYON, ALFA ROMEO ,ENGİN ÖZBEK İnşaat, INTEZ Consulting Bilgi Sistemleri AŞ , KOPARAn Lazer Makina ,MEKLAS OTOMOTİV, ROKARU Bursa, SİSTEM GLOBAL ve TEKKİM AMBALAJ, VİYA KARAVAN,YALÇIN ELEKTRİK ve YEŞİLOVA HOLDİNG ‘e teşekkür plaketleri BUİKAD Geçmiş Dönem Başkanları tarafında takdim edildi.

Yorumlar (0)
14°
kapalı